جستجو

چنانچه همسر شما تبعه و یا مقیم یکی از کشورهای حوزه فعالیت ما هستند میتوانیم به شما در اخذ ویزا کمک کنیم. نوع ویزای شما بسته به اینکه آیا نامزد هستید و یا قانونا عقد کرده اید متفاوت خواهد بود. با این ویزا شما میتوانید در کشور مورد نظر زندگی، کار و یا تحصیل نمایید و مانعی برای رفت و آمد به ایران نخواهید داشت.

با ما در ارتباط باشید

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

تماس با ما

آدرس : تهران ، بلوار آفریقا(جردن) ،خیابان عاطفی شرقی ، نبش ساسان ، پلاک 1، واحد 2 تلفن: 22022822(021) تلفکس: 22038958(021)

نقشه دفتر مرکزی